Barcelonas nuværende træner Ernesto Valverde udtaler i et nyt eksklusivt interview, at han vil se fremtiden an – og derefter træffe sin beslutning i forhold til at blive i klubben. Han slå ydermere fast, at der er virkelig langt vej igen før klubben og han kan offenliggøre en aftale. En aftale om at forlænge samarbejdet eller lade dem gå hver til sit. Det skriver det engelske medie 90min.com i dagens avis.

Ernesto Valverde blev ny Barcelona-træner i maj sidste år og vandt i sidste sæson både La Liga og de to cup-turneringen i Spanien. Kontraken for Valverdes vedkommende mellem ham og den catalanske storklub udløber til sommer og derfor skal han inde finde ud, hvad der skal ske.

Barcelona-præsidenten, Josep Maria Bartomeu udtalte i sidste, at forhandlingerne om en ny kontrakt ville gå i gang meget snart. Men det noget Valverde afviser. Han siger følgende:

“Jeg  har kontrakt med klubben lige nu. Og den udløber til sommer. Men i ved hvordan ting udvikler sig i  fodbold. Der er masser af faktorer, der spiller ind. Og man føler sig aldrig sikker. Det er kun septemper, så der er lang tid til. Og så skal vi også se hvordan holdet præsterer. Vi er kun nogle kampe inde i sæsonen. Alt kan ske.”

Med Ernesto Valverde i spidsen har Barcelona fået en særdeles godkendt start på sæsonen. Seks kamp ud af seks mulige giver maksimum point. Og senest med en 4-0-sejr over PSV i Champions League gruppespillets første kamp.

Men på trods af dette og trofæerne i sidste sæson, så er Valverde blevet kritiseret. Kritiseret for ikke at spille lige så underholdende fodbold som Guardiola og Luis Enrique gjorde. Og til det  har Valverde svaret:

“Jeg har ikke noget at sige til kritikkerne. Det rører mig ikke.”