Selvom Sergio Aguero har startet på bænken de sidste to kampe for Manchester City, har klubben ingen intentioner om at sælge angriberen til sommer.

Af Kristian Paris

Den 28-årige angriber har tidligere på sæsonen underskrevet 3-årig kontraktforlængelse, der holder ham på Etihad Stadium indtil 2020.
“I de næste 3 måneder er jeg nødt til at hjælpe klubben så godt jeg kan, og så må de tage beslutningen”

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Argentineren kom ind fra bænken i de sidste 7 minutter i Citys dramatiske 2-1 sejr over Swansea i weekenden, hvor Agueros unge angrebskollega, Gabriel Jesus, kunne afgøre kampen i de døende minutter. Jesus, der så småt har taget Agueros plads i startelleveren.

“Når du sidder på bænken, bliver du nødt til at vente på, at din mulighed opstår. Jeg har tre måneder til at gøre mit bedste og hjælpe mit hold. Herefter må vi se, hvad fremtiden bringer, ” udtalte Aguero til BBC Sport.

Selvom Aguero har mærket bænkens varme, er han stadig Citys topscorer i denne sæson med 18 mål, 11 mere end Sterling, der er nummer to på listen.

Jesus (19), derimod, har scoret 3 mål i hans seneste 3 kampe siden han kom ind fra brasilianske Palmeiras. Managaer Guardiola har afvist at tage ham af holdet så længe han scorer mål. Det betyder også, at Aguero må tage plads på bænken indtil da.

“Den måde Sergio har håndteret at blive bænken har været fantastisk. Det må ikke være nemt, det forstår jeg,” udtaler Guardiola.

Citys næste kamp er d. 13. februar i Premier League mod Bournemouth.