Heller ikke i denne omgang blev det til tre point for det vestjyske mandskab, der dermed har spillet fem kampe uden at smage sejrens sødme.

I dag stod den så på en udebanetur til Aalborg for esbjergenserne. Et AaB-mandskab, der stadig var ubesejret efter sæsonens første fire kampe, men dog havde leveret et par blandede indsatser.

Det var i første halvleg, at alle målene blev scoret, og bedst startede AaB ud.

Efter 16 minutter kunne Kasper Risgård heade AaB foran på 1-0 efter et solidt hjørnespark. Den føring skulle blot ni minutter efter vise sig at blive fordoblet, da Thomas Enevoldsen kom helt alene igennem med Esbjergs målmand, Jonas Jensen, og dermed selvsikkert kunne sparke aalborgenserne på måltavlen endnu engang.

Blot fire minutter efter faldt kampens sidste mål, da Andreas Nordvik headede et indlæg fra Brent McGrath i mål.

Så skete der ellers ikke så meget mere i den kamp, ud over at peruvianske Edison Flores fik sine første minutter i benene for AaB.

Flores er netop ankommet til Nordens Paris, hvor der er sat store forventninger til ham. Om de forventninger bliver indfriet må tiden vise.

Efter dagens kamp kan AaB se sig selv placeret i den øverste top på en tredjeplads, mens rækkens bundprop, Esbjerg, snart skal til at tage sig sammen, hvis det ikke skal ende med kampen for overlevelse igen i år.