I går blev der spillet Europa League for fuld hammer. Borussia Dortmund var bagud 0-1, men tog sig sammen, og udlignede lige før pausen. I sidste minut sparkede Park Jo-Hoo dog Dortmund på 2-1, og dermed kom den tyske traditionsklub fra Ruhr-distriktet godt fra land efter en noget rodet start.

I Amsterdam tog Celtic fusen på bookmakerne, da de fik 2-2 ude mod Ajax. Celtic var foran to gange med 1-0 og 2-1, men formåede ikke at holde fast i føringerne.

I Napoli fik hjemmeholdet den noget nær perfekte start med en 5-0 sejr over Club Brügge. Den spanske målræv Jose Callejón scorede to mål, et i hvert halvleg, mens belgiske Dries Merten scorede to i 1. halvleg. Slovakiske Marek Hamsik bragte også sig selv på måltavlen, da han scorede til 4-0 i det 40. minut.

Den baskiske klub Athletic Bilbao vandt 3-1 hjemme mod Augsburg. Augsburg kom ellers foran ved en scoring af Halil Altintop, men den giftige måltyv Aduriz scorede to gange, inden Susaeta slog sejren fast.

Marseille vandt 3-0 over Groningen på udebane, to mål blev scoret af Lucas Ocampos. En kamp som nok ikke vil blive husket for det der skete på banen, men det der skete udenfor. Hooligans fra Marseille havde i timerne op til kampen nemlig raseret den indre bydel, og vandaliseret flere caféer ved at smide stole og andre ting efter Groningens fans. Kun et massivt politiopbud var nok til at skræmme de franske hooligans væk, og kampen blev derfor spillet alligevel.

Anderlecht og Monaco delte pointene i Belgien, Fiorentina tabte 1-2 hjemme til FC Basel. Lazio fik 1 point i Ukraine mod Dnipro, og Schalke sikrede sig en god start med en 3-0 sejr mod Apoel.

Udover det fik danske FC Midtjylland også en meget fornem start efter en 1-0 sejr mod Legia Warszawa, da Morten “Duncan” Rasmussen bragte midtjyderne foran efter en times spil.