Takket være statistikker fra Squawka.com har vi statistikker over, hvilke spillere, der her lavet flest succesfulde driblinger uden om modstandere i årets Europa League. 

AF KRISTIAN PARIS 

Hvem er Europas driblekonge? Hvor mange driblinger snakker vi om, og hvilken betydning har det for klubben? Vi tager et kig på det her…

4. Eden Hazard

Chelsea v Crystal Palace - Premier League

Antal driblinger: 126

På vej mod, hvad der ligner at blive hans tredje PL-titel indenfor tre år. Hazards medvirken i Chelsea succes i år er essentiel, men alligevel rød London klubben tidligt ud i årets Europa League. Det  var altså et resultat af sidste års meget skuffende sæson.

3. Adama Traore

FBL-ENG-PR-SWANSEA-MIDDLESBROUGH

Antal driblinger: 138

En anden PL-kant er Adama Traore, der med sit hold prøver med alle midler at undgår nedrykning i denne sæson. Den tidligere ungdomsspiller i Barcelona er selvom klubben er presset ikke så presset, når det kommer til succesfulde mand-mod-mand-situationer.

2. Allan Saint-Maximin

FBL-FRA-LIGUE1-METZ-BASTIA

Antal driblinger: 139

En relativ ukendt spiller, der pt. er ejet af franek Monaco, men i de sidste to sæsoner har været udlejet til Bundesligaen hos Hannover 96. Nu er han så i Ligue 1s Bastia FC.

Han har lige nu gang i en vanvittig god sæson – den spiller, der har næstflest succesfulde driblinger i hele Europa. Ja, det er ret imponerende.

1. Neymar

FC Barcelona v Sevilla FC - La Liga

Antal dribliner: 143

På toppen af denne liste finder vi Neymar fra den catalonske storklub Barcelona. I sæsonen, der på mange måder har været en skuffelse for Barcelona, har den brasilianske kant alligevel været relativ stabil i sine præstationer.

En spiller, der på mange måder gør sig bemærket og bestemt en værdifuld spiller for Barcelona, der stadig kan vinde mesterskabet. Det kræver dog at de vinder de forestående El Classico opgør, der venter klubben i weekenden.