Kan den 28-årige West Bromwich-angriber blive en succes, hvis han skifter til en af de to europæiske storklubber, er et spørgsmål som flere stiller sig selv.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express & Star skriver, at der er stor interesse i Premier League-angriber, fra to europæiske storklubber. Det er West Bromwich-angriberen Salomon Rondon, som er eftertragtet af Inter Milan og Atletico Madrid.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

28-årige Salomon Rondon har i sin kontrakt med West Bromwich en frikøbsklausul, som ifølge mediet ligger på omkring 140.000.000 kroner. Atletico Madrid har ifølge andre engelske medie, tidligere vist interesse i Leicester-angriberen Jamie Vardy.

Den fysisk stærke angriber Salomon Rondon, kostede omkring 100.000.000 kroner for West Bromwich, da de sikrede sig Rondon. Det tyder altså nu på, at West Bromwich kan komme til at tjene penge, på et salg af den 28-årige angriber.

Ifølge mediet har Salomon Rondon i de seneste 40 kampe for West Bromwich, formået at sende 10 bolde i netmaskerne. Det er dog ikke en super solid statistik, og derfor er det for nogle sært at de to storklubber viser interesse, i Rondon.

West Bromwich sluttede på sidstepladsen i Premier League-tabellen i denne sæson, og derfor rykker de altså ned i Championship. Det forventes at Salomon Rondon skulle være klar, til at forlade West Bromwich, hvis der lander et reelt tilbud på bordet.

Bliver Salomon Rondon hos West Bromwich?

Men der er også mange West Bromwich-fans som håber på, at de store spillere de bliver i klubben. Eftersom at de satser stærkt på, at komme direkte op i den bedste engelske række igen.

Det engelske medie skriver samtidig, at Salomon Rondon har fået grønt lys til at forlade klubben. Men der skal selvfølgelig et ordentlig beløb på bordet, men muligheden for bare at købe Rondon fri af kontrakten, er åben for de to europæiske storklubber.

Læs også: AC Milan jagter tidligere Juventus-stjerne