GS

UEFA har tidligere denne uge frigivet sit officielle ’bedste hold’ efter de indledende gruppekampe i UEFA Champions League. Bayern München og PSG har med to spillere hver, flest repræsenterede på holdet.

Men særligt Neymar og Suárez skinner med deres fravær og UEFA-holdet er sammensat uden én eneste spiller fra gruppevinderne FC Barcelona og Wolfsburg. Lad os se nærmere på de bedste 11 i den prestigetunge turnering:

I front danner Cristiano Ronaldo (Real Madrid) trio med Hulk (Zenit) og Thomas Müller (Bayern München). På midtbanen finder vi spillere som Raheem Sterling (Manchester City), Willian (Chelsea) og Sven Kums (Gent). Forsvaret består af David Alaba (Bayern München), Diego Godin (Atletico Madrid), Thiago Silva (PSG) og Andrea Barzagli (Juventus) På målet står Kevin Trapp (PSG).

Der er næppe uenighed om at UEFA’s udvalgte hold kan diskuteres. Er dette Europas bedste startopstilling baseret på de indledende kampe i Champions League?

I kommentarfeltet til UEFA’s artikel om de bedste i gruppespillet finder flere brugere at holdet burde revurderes på enkelte positioner. Flere brugere finder det eksempelvis mærkeligt at ikke Lewandowski med sine 7 mål er repræsenteret på holdet. Også Wolfsburgs Naldo savner flere.

Nogle af reaktionerne er:

”WTF, who the hell are Trapp, Barzagli and Kums?? Ronaldo, Müller or Hulk were better than Messi or Neymar or Suarez? You kidding…”.

En anden bruger nævner:

”Hulk better than Lewandowski in group stage? Where is Neymar? Nice joke.”

Det er nok fraværet af dele af Barca’s angrebstrio der vækker størst opsigt.

Messi’s fravær kan retfærdiggøres ved at argentineren har siddet ude længe med en skade og derfor har gået glip af næsten alle gruppekampene. Med sine 11 mål er Ronaldo dog nærmest selvskreven til en plads i front.

Besynderligt er det at ingen fra sidste års mestre og denne sæsons gruppevindere fra FC Barcelona ikke er med. Suárez har scoret 5 mål i lige så mange kampe i Champions League og Neymar har scoret to og leveret tre assists i sine fem kampe i turneringen. Flere vil mene at dette er tilstrækkeligt til en plads på gruppespillets hold.