I går tog Real Madrid mod Tottenham Hotspurs i verdens fineste klubturnering, nemlig Champions League. Tredje runde af turneringen skulle vise sig at være en god en af slagsen og tilskuerne på Bernabeu fik underholdning for alle pengene. Real  Madrid var favoritter, men formåede ikke at lukke op for Tottenhams defensive hold. Den blev 1-1 og vi giver dig her en evaluering og analyse af kampen. Læs desuden også hvad Tottenhams træner mener om kampen.

Af David Paris 

Tottenham-træner Mauricio Pochettino stod over for sin største kamp i sin trænerkarriere tirsdag aften. Hans hold og hans trænerteam var taget med ham til kampen mod Real Madrid i Spaniens hovedstad. Begge hold havde seks point ud af seks mulige efter to kampe og det var derfor et opgør mellem nummer et og to i Champions League-gruppen.

Real Madrid er altid favoritter på hjemmebane og derfor havde flere eksperter forudset, at Tottenham fra London ville tabe. Af den grund kunne Pochettino med danske Christian Eriksen på holdet, betragte et uafgjort resultat som en succes. Og det var netop sådan det blev. 1-1.

 (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Pochettino siger til den engelske avis The Telegraph: “Kampen mod Real Madrid var den største udfordring af alle og vi kalrede den. Det var noget vi manglede. Dét at konkurrere på højeste niveau og vi fik vist, at vi godt kan være med. Vi er et ungt hold under opbyggelse og vi prøver at tvinge ideer og et spilsystem til at lykkes. Resultatet er mindre vigtigt. Faktum er dog, at resultatet i går var en succes og det gør mig glad.”

Pochettino overraskede mange ved at spille med to angribere fra start, nemlig både Harry Kane og Fernando Llorente – for kun anden gang i sæsonen.

“Sidste år i Champions League, havde vi syv point efter seks kampe. Nu har vi allerede syv point efter kun tre kampe. Det er endda i en pulje med Borussia Dortmund, Apoel og Real Madrid,” sluttede den tidligere Espanyol-manager.