4 mål i én kamp. En imponerende præstation. Lukaku er i form. Lukaku sætter rekord.

Af Kristian Paris 

Evertons belgiske frontangriber Romelu Lukaku er en varm herre. I sidste weekend nettede han hele 4 gange, da Everton slog Bournemouth 6-3, hvilket betyder, at han i øjeblikket er nummer to på Premier Leagues topscorerliste med 16 mål. Ét mål efter Alexis Sanchez, der i dag scorede to mål mod det nedrykningstruede mandskab fra Hull City.
Bag ham, ligger både den svenske verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic og Chelseas målmaskine Diego Costa med 15 mål.

Men det er ikke dem Lukaku vil tænke på, når Everton igen skal i kamp den 25.februar hjemme mod Sunderland.

For i Evertons kamp mod Middlesbrough havde belgieren nemlig mulighed for at tangere samme rekord som verdens bedste fodboldspiller… selveste Cristiano Ronaldo.

Ronaldo scorede nemlig 77 mål i Premier League inden han blev 24  år i hans tid i Manchester United.

Det samme kunne Lukaku opnå, hvis det var lykkedes for ham at score i dag – en imponerende milepæl i så ung en alder. Men selvom Lukaku ikke fik nettet i dag og uheldet ligeledes er ude den 25. februar, er der ingen grund til panik for unge Lukaku. Han fylder nemlig først 24 den 13. maj – blot 8 dage før sæsonen slutter – og der er derfor rig mulighed for at få scoret netop ét mål mere.

Angriberens nuværende form taget i betragtning er det måske nærmere Rooneys 86 mål, Lukaku bør sigte efter.

Hvis, eller når det sker, bliver Lukaku en del af eksklusiv klub for spillere, der har scoret så mange mål i så ung en alder. Se blot diagrammet nedenfor.