Den 27-årige senegaleser Oumar Niasse rygtes væk fra Everton, og der skulle være stor interesse fra Premier League-konkurrenten Newcastle.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver at Newcastle er på udkig efter en ny angriber. Ifølge mediet vil Newcastle handle ind hos Premier League-storklubben Everton, og spilleren de vil hente til klubben er Oumar Niasse.

(Photo: Getty IMages)

Den 27-årige senegaleser har ikke formået at slå igennem hos Everton. Dog var Niasse stærkere spillende da han befandt sig hos den russiske klub Lokomotiv Moskva. Det blev til 19 mål og 14 assist i 42 kampe for den russiske klub.

Oumar Niasse fik kun syv kampe for Everton, men så blev angriberen udlejet til Premier League-konkurrenten Hull. Der blev det dog til fem scoringer for den 27-årige senegalesiske angriber.

Kan senegaleseren blive en succes hos Premier League-konkurrenten?

Ronald Koeman og Everton er ifølge det engelske medie klar, til at sælge den 27-årige angriber. Everton kræver ifølge mediet omkring 85.000.000 kroner, for Oumar Niasse. Mediet forventer samtidig at det er en pris som er passende, for Newcastle.

Læs også: Fokus på livet efter karrieren