Det er nu officielt blevet bekræftet, at Premier League klubben har fundet sig ensportsdirektør. Det sker bare få timer efter de har fyret den forhenværende manager, Sam Allardyce, fra managersædet. 

Ind er kommet PSV Eindhovens tekniske direktør, Marcel Brands, der ikke mere skal være direktør i den hollandske klub. I stedet skal han nu være sportsdirektør for et midterhold i den bedste engelske række – noget af et skifte

Alles øjne hviler lige nu på Everton, eftersom de valgte meget kontroversielt at fyre Sam Allardyce, der også går under navnet Big Sam i går onsdags. Det første klubben så har gjort siden da er at erstatte klubbens nuværende sportsdirektør, Steve Walsh med en hollandsk en af slagsen. Han har ellers haft jobbet siden juli 2016.

(Photo by Christopher Lee – UEFA/UEFA via Getty Images)

PSV  har netop vundet den bedste hollandske række, Eredivise, og de bekræfter nu, at Brands forlader Philips Stadion denne sommer – bare få timer efter, at Everton officielt har meldt ud, at de har fyret ‘Big Sam’.The Toffees forventes selv at komme en udtalelser her om ikke så længe.

Brands har udtrykt sin taknemmelighed overfor PSV-klubben, og han indrømmer, at han ikke har det godt med at forlade Eindhoven, for klubben er i hans hjerte.

Men den 56-årige mand fortæller også, at han er blevet lokket væk af Premier League klubben, fordi tilbuddet angiveligt var for godt til at sige  nej til.

Everton er lige nu stadig i gang med at finde en ny manager, der skal over efter den respekterede englænder. Lige nu går rygterne på, at det er Watfords chef, Marco Silva, der er favoritten til at tage over i Premier Leagues nummer 8.

Everton håber på en god næste sæson, efter denne har været en smule skuffende. Klubben overvejer endnu en gang klubbens personale og spillere- mon ikke der bliver handlet en smule ind også denne sommer, eftersom målet er at komme tilbage i Premier League top seks.