Af David Paris 

Sam Allardyce siger, at Everton er igang med at få et skifte for Arsenal-spiller Theo Walcott til klubben, på plads. Den karaktimatiske manager med tilnavnet Big Sam siger nemlig, ifølge det engelske medie The Telergraph, at Everton mangler gennemslagskraft i den offensive del af spillet på grønsværen. Det problem ville The Walcott være med til at hjælpe på.

Merseyside-klubben har allerede brugt 27 millioner euro, hvad der svarer til cirka 200 millioner på den offensive midtbanespiller Cenk Tosun fra Tyrkiet. Han er hentet ind som erstatning for den offensive midtbanespiller, Ross Barkley, der for få dage siden blev solgt til rivalerne fra Chelsea i toppen af den bedste engelske række, Premier League.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 20: Theo Walcott of Arsenal reacts during the UEFA Champions League Group F match between Arsenal FC and FC Bayern Munchen at the Emirates Stadium on October 20, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Prisen på Walcott, der er den spiller, der i skrivende stund, har været længst tid i Arsenal-truppen, skulle angiveligt ligge på 20 millioner engelske pund. Det er cirka 170 millioner danske kroner. Walcott betragtes som en af de hurtigste spillere i Premier League og han vil derfor helt sikkert komme til at volde Premier League-forsvarer problemer, når de skal ud og løbe om kap.

Walcott, der selv har udtalt, at han vil have regelmæssig spilletid for at komme med i Englands VM-trup til sommer, har dog ikke kun Everton og at blive i Arsenal, at vælge imellem. Hans tidligere klub, Southampton, vil eftersigende gerne have ham tilbage til St Marys.

Evertons træner Sam Allardyce siger dog følgende:

“Jeg tror, at Theo er klar over alle de tilbud og muligheder han kan vælge at tage i dette transfervindue. Hvis det er muligt at få ham til Goodison ville det være dejligt og gøre mig glad.”

“Selvfølgelig er der gang i nogle forhandlinger lige nu – og alt man kan gøre er at håbe på det bedste. Han ville helt klart tilføre en anden dimension til vores spil – han ville gøre ondt på modstanderne.”