SUNDERLAND, ENGLAND - MAY 11: Everton coach Roberto Martinez looks on before the Barclays Premier League match between Sunderland and Everton at the Stadium of Light on May 11, 2016 in Sunderland, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

AF Emil Lohse

Roberto Martinez fratræder med øjeblikkelig virkning sin funktion som manager i Merseyside-klubben, Everton. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Efter tre år i førersædet for “The Toffees” er manager, Roberto Martinez, blev bedt om at pakke kufferten og finde en ny arbejdsgiver, det meddeler klubben i en pressemeddelelse. Fra klubben forlyder det desuden, at man har været tilfreds med de seneste tre års samarbejde, men at man desværre har været nødsaget til at reagere på denne sæsons resultater, som har været langt fra det ambitionsniveau, der ligger for dagen i klubben.

De sidste ti kampe har været uden sejre for spanieren og Everton og nu er det så blevet til et farvel. Everton ligger pt. nummer 12 i Premier League med 21 point op til nummer fire.

På trods af fyringen kan Manager Roberto Martinez se tilbage på tre udmærkede år, hvor han var en del af to FA-cup semifinaler, en top 16 placering i Europa-cuppen samt en sæson med det højeste antal point Everton nogensinde har skaffet i Premier League.

Everton spiller sæsonens sidste kamp søndag d. 15/05 klokken 16.00 imod nedrykker fra Norwich.