Everton ser ud til at genoptage jagten på Arsenals angriber Olivier Giroud allerede denne januar. Denne gang vender de dog tilbage med et bud på omkring 400  millioner kroner. Det skriver the Mirror i hvert fald. 

AF KRISTIAN PARIS

Everton har ikke fået den bedste start på sæsonen, ligesom de heller ikke har formået at finde den rette afløsøer for Romelu Lukaku, der forlod klubben til fordel for Manchester United. GOdt nok hentede de Wayne Rooney tilbage efter 13 års fravær, men det er begrænset, hvor meget en falleret United-stjerne kan gøre med et middelmådigt midterhold i Premier League.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Giroud ville ellers meget gerne have skiftet til Everton denne sommer, men Arsene Wenger ville ikke sælge franskmanden, hvis Alexis Sanchez også var på vej den vej.

Og Manchester City var dog også meget tæt på at hente den chilenske landsholdsspiller i de aller sidste dage af transfervinduet. The Gunners afviste et bud på hele 700 millioner kroner, og det betød, at Sanchez bliver i klubben indtil næste transfervindue – eller måske længere.

Everton formåede udover at hente Rooney, også at skriver under med Sandro Ramirez, der heller ikke helt har lavet nok mål på Goodison Park endnu.

Giroud ville angiveligt til EVerton, fordi han ikke var sikker på, hvor spilletid på førsteholdet han vil få i den nye sæson under Wenger. Det sker efter klubben har hentet landsmanden Alexandre Lacazette til angrebet.

Den følelse er nok blevet en del forstærket efter han kun har fået indhop fra bænken i denne sæson i Premier League. Og med VM næste sommer i Rusland kan franskmanden være på jagt efter fast spilletid for at være sikker på at få en plads i Frankrigs trup næste sommer.