everton har ikke ligefrem leveret imponerende eller bemærkelsesværdige sportslige resultater de sidste par år, men alligevel formår de at forblive et solidt midterhold i Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Med en spiller som Lukaku, som forventes at forlade klubben for et rekord stort beløb, kommer der til at være kapital nok til i hvert fald at hente to eller tre profiler til klubben. Og den ene er msåke allerede fundet.

For Everton er nemlig på vippen til at færdiggøre en handel med Burnley, der sender Michael Keane til den blå del af Merseyside for omkring 250 millioner kroner – en kvart milliard danske kroner.

 

The Toffees forventes at have aftalen på plads indenfor de næste 24 timer, efter de allerede nu er kommet til engihed med Burnley vedrørende en overgangssum. Det bekræfter the Liverpool Echo.

Og hovedpersonen kom hjem fra ferie i går, søndag, for at forhandle kontraktbetingelserne med Everton, og for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i morgen, tirsdag.

Evertons manager Ronald Koeman har den seneste tid rost den 24-årige spiller, eftersom han meget gerne vil forstærke den defensive del af sin trup.

Men Keane har angiveligt været mere tilbøjelig til at ville tilbage til sin tidligere klub, Man United, men eftersom de allerede har forstærket sig i forsvaret med svenskeren Victor Lindelof er det nok en smule usandsynligt.

 

England v Lithuania - FIFA 2018 World Cup Qualifier

Og de to klubber, Everton og Burnley, begyndte faktisk allerede at forhandle i begyndelsen af sidste uge. For angiveligt indeholder aftalen mulighed for at transferen kan stige med 60 millioner – afhængig af Keane og klubbens præstationer.

Og hvis transferen virkelig går igennem er det faktisk allerede Evertons fjerde signingi dette vindue. Allerede nu har klubben sikret sig Jordan Pickford fra Sunderland, Davy Klaassen fra Ajax and Henry Onyekuru fra Eupen.

Og Burnley føler sig måske nødsaget til at sælge en af deres bedste spillere, eftersom han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med klubben. Hvis de skal have noget for ham, er det altså nu – også selvom han optrådte hele 35 gange for klubben sidste sæson.