Spillere hentes på kryds og tværs hele tiden. Især Premier Leagues klubber er kendt for at bytte spillere med hinanden. Det ser nu ud til at ske endnu en gang. 

AF KRISTIAN PARIS 

Everton har genantændt deres interesse i Swansea midtbanespiller Gylfi Sigurdsson, eftersom Ronald Koeman vil styrke sin trup til sommer. Det skriver the Daily Mail. 

Den hollandske manager er pt ved at planlægge sine handlinger i det kommende transfervindue, og eftersom det ikke lykkedes klubben at hente Swansea-stjernen sidste sommer, vil Koeman endnu en gang byde på den 27-årige offensiv stjerne.

Den tidligere Southampton manager har nydt en særdeles godkendt sæson for den blå den af Liverpool, efter han tog over efter Roberto Martinez, der nu er manager for det belgiske landshold. Han håber selvfølgelig, at Sigurdsson er den spiller, der kan føre klubben til top fire, og på måde adgang til Champions League.

Everton v Swansea City - Premier League

Sigurdsson har gang i en fremragende sæson i Premier League på trods af Swanseas svingende præstationer i bunden af tabellen. Islændingen har således scoret hele otte mål og derudover også lavet 11 assists i ligaen.

Det bliver formentlig en hektisk sommer på Evertons hjemmebane, Goodison Park, når klubbens ubestridte største stjerner Romelu Lukaku og Ross Barkley regelmæssigt rygtes væk fra klubben.

Med reelle udsigter for europæisk fodbold i form er Europa League næste sæson, vil Koeman få travlt med at hente nye spillere. Og i den forbindelse er rygterne, at Gylfi er blandt Koeman mest ønskede spillere.

En anden, der rygtes sammen med Everton, er Real Sociedads stjerne William Jose, der har scoret 10 mål i La Liga – hvis altså uheldet er ude og klubben ikke formår at holde på deres all time topscorer Romelu Lukaku.