Everton-angriber Romelu Lukaku er blevet fortalt af klubben, at han kan skifte til bestemte klubber denne sommer, hvis de kommer med de rigtige bud, siger hans agent Mino Raiola.

Af: KRISTIAN SKOVBY

Romelu Lukakus agent siger, at Everton har lovet angriberen, at han kan skifte denne summer, hvis nogle bestemte klubber vil have ham.

Den belgiske-angriber, der har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, har afvist at underskrive det nye kontrakttilbud, der ellers ville have gjort ham til kubbens højest betalte spiller nogensinde.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Lukaku har sagt, at hans beslutning ikke var omkring penge, men ambitioner, da han tit har talt om, at han gerne vil spille Champions League-fodbold.

Med sin tidligere klub Chelsea og Manchester United, der begge skal deltage i Champions League næste sæson, er et eventuelt skifte til en af disse klubber meget realistisk. Hans agent Mino Raiola har foreslået, at der er en køb nu pris på sin klient.

“Lukaku havde et løfte om, at hvis der kom nogle bestemte klubber efter ham denne sommer, så måtte han forlade klubben,” siger Raiola til talkSPORT.

“Vi er ikke i  samtaler med nogen lige i øjeblikket, men jeg tror, at nogle klubber vil kontakte Everton snarligt.

“Hvis prisen er rigtig for Everton og projektet er rigtigt for Lukaku, så tror jeg, at han gerne vil tage et nyt skridt, men vi er der ikke endnu.”

“Om to års tid, er en milliard kroner for en fyr, der scorer 24 mål måske en god handel. Jeg ved ikke. Markedet vil blive styret af folk, der køber, så hvis der er en klub, der har brug for Lukaku og synes han er en milliard kroner værd, så har Everton ret til at spørge om en milliard.