Everton har haft ualmindeligt travlt denne sommer. Roland Koemans mandskab har allerede færdiggjort indkøbene af Michael Keane, Wayne Rooney, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Henry Onyekuru og Sandro Ramirez, alene i dette transfervindue.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

The Toffees er også blevet kædet sammen med store navne de seneste par dage. Søndag aften skrev flere medier, at Koeman er parat til at lægge et bud på bordet for Theo Walcott. Det skriver The Mirror.

Everton er nu også blevet kædet sammen med en anden Premier League-spiller forud for forberedelserne mod Stoke City, som man møder i premierekampen på Goodison Park.

Læs også: Viralt: Tidligere Tottenham-spiller scorer fra egen banehalvdel

Det er Chelsea-angriber, Loic Remy, som rygtes til klubben. Remy har haft svært ved at fastholde en position i startopstilling på Antonio Contes mandskab i den seneste sæson, og alt tyder på et skifte denne sommer.

Ifølge Sky Sports er Ronald Koeman interesseret i at købe den franske angriber fri af sin kontrakt, for at erstatte den nyligt solgte Romelu Lukaku, som skiftede til Manchester United i en transfer, som gjorde Everton £75 millioner rige.

Læs også: Stillingen var 4-0, men så gjorde Pogba dette

Sky Sports skriver, at Remy helst vil blive på Stamford Bridge, men respekterer, at han har begrænsede muligheder i næste sæson.

De begrænsede muligheder skyldes, at Chelsea i øjeblikket kædes sammen med Pierre-Emerick Aubameyang, som har været rygtet til en del klubber denne sommer.

Remy ankom til klubben fra QPR i 2014 med et prisskilt på £10 millioner. Spilleren har dog ikke formået at bide sig fast i startopstillingen for de forsvarende engelske mestre.

Han har dog vist glimt af hans kvaliteter i Chelsea-trøjen, og det vil uden tvivl behage en del Everton-fans.

Læs også: Skræk og rædsel: Her går det helt galt for Lukaku i debut