Everton-spilleren Ross Barkley forventes at forlade Everton, i løbet af januars transfervindue. Det sker ifølge mediet, eftersom at Ross Barkley ikke ønsker at forlænge kontrakten med Everton.

Af Lasse D. Drescher

Everton-spilleren Ross Barkley rygtes fortsat væk fra Everton. Den 23-årige englænder er stadig at finde hos Everton, fordi ingen af de bud som primært Tottenham og Chelsea kom med, var noget som Everton ville acceptere.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Det engelske medie Dailystar understreger dog at det forventes de to storklubber, vil forsøge sig igen til januar. Chelsea bød ifølge mediet omkring 285.000.000 kroner på sidste dag i transfermarkedet.

Everton havde ifølge mediet accepteret buddet fra Premier League-storklubben Chelsea. Ross Barkley var også nået til lægetjekket, men det meldes at Barkley i sidste ende selv valgte at han ikke ville skifte til Chelsea.

Derfor melder det engelske medie at den 23-årige Ross Barkley, formentlig skulle have interesse i et skifte til Tottenham. Det kan ifølge mediet hænge sammen med at Mauricio Pochettino bruger mange unge spillere.

Der er generelt tvivl om Ross Barkleys evner og hvad han kan opnå hos og med Everton. Derfor kunne et skifte til Tottenham, ifølge mediet være en god ting for Ross Barkley.

Barkley nægter at underskrive kontraktforlængelse

Ifølge det engelske medie vil Ross Barkley ikke skrive under på en kontraktforlængelse med Everton. Derfor vil den 23-årige englænder være kontraktløs til næste sommer, og derfor forventes Barkley at forlade Everton til januar.

Læs også: Crystal Palace byder på City-forsvarer – Mon han skifter?