Swansea-stjernen Gylfi Sigurdsson på 27 år, forventes at skrive under med Everton i løbet af et par dage. Det skriver det engelske medie The Mirror.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver, at Premier League-storklubben Everton sikre sig en af Swanseas største stjerner. Det er den islandske Swansea-kreatør Gylfi Sigurdsson som ifølge mediet skriver under med Everton i den nærmeste fremtid.

(Photo by Kevin Barnes – CameraSport via Getty Images)

Den 27-årige Swansea-stjerne er tidligere blevet rygtet mod Everton, men den handel er aldrig nået til en afgørelse. Dog understreger mediet samtidig at Gylfi Sigurdsson bør overveje, atfinde en ny klub.

Mediet understreget at Gylfi Sigurdsson har niveau til en større klub, end Premier League-mandskabet Swansea. Sigurdsson er værdisat til omkring 400.000.000 kroner, og det er i fleres øjne en ret høj sum.

Sigurdsson har dog over de seneste par sæsoner, vist at han er en spiller af høj klasse. Sigurdsson har spillet 131 kampe for Swansea, og det er blevet til 37 mål og 30 assist.

Kan islænderen blive en succes hos Premier League-storklubben

Den islandske offensiv-spiller skiftede tilbage i 2014 til Swansea, og Premier League-klubben gav omkring 75.000.000 kroner, for Sigurdsson på daværende tidspunkt.

The Mirror understreger samtidig at Everton formentlig får sikret sig Gylfi Sigurdsson, i løbet af de næste par dage.

90% sikker handel: Manchester United TÆT på at hente angriber