GettyImages-495404028

Med en sejr i søndagens kamp mod Everton kan Tottenham Hotspurs holde kontakt med de tre øverste i Premier League; Arsenal, Leicester og Manchester City.

The Toffees fra Liverpool tabte i sidste runde med 3-4 til Stoke og netop derfor forventer Tottenham-træner, Mauricio Pochettino, at det er et yderst motiveret Everton-hold de søndag skal krydse benskinner med:

”Everton har et godt hold og er formentlig ude efter hævn efter tabet mod Stoke City. Hold er generelt mere end motiveret for at møde os da de ved, at de er nødt til at løbe og være over-aggressive, fordi vi er stærke. Men vi må tro på vores evner og forsøge at vinde kampen. Vi er meget ambitiøse og vi arbejder altid hårdt efter et positivt resultat”.

På trods af en flot 4. plads i Premier League mener Pochettino ikke at man endnu har set det bedste fra London-mandskabet:

”Dette er en god periode, men vi behøver mere tid til at vise alt vi kan og til at levere. Man har kunnet se hvordan vi har udviklet os, men det er også sandt at vi er inde i en grundlæggende proces. Vi har et ungt hold og vi må have en idé – dog indrammer vi ikke vores grænser eller muligheder”.

Også Everton-træner, Roberto Martinez, så frem mod søndagens opgør og mener kampen kan være en god mulighed for at kickstarte det nye år.

”Det er en kamp der virkelig kan sparke sæsonen op. En sejr vil give os en god start på det nye år”,

sagde træneren, inden han som en gentleman udtrykte sig rosende om modstanderen og deres argentinske træner:

”Jeg har været en stor beundrer af Tottenhams ændringer under Mauricio Pochettino. I løbet af de sidste få sæsoner har vi set holdet blive gradvist stærkere. De er vanskelige at slå og generelt konkurrencedygtige og jeg føler at morgendagens kamp er en af de vanskeligste vi har tilbage på Goodison denne sæson”.

Everton vs. Tottenham fløjtes igang søndag kl. 17.00 og vises på TV3 Sport 2.