Everton er villige til at give Arsenal-spiller en meget stor sum penge, hvis han vælger at skifte til dem til sommer på en fri transfer, når hans kontrakt udløber. 

AF KRISTIAN PARIS

Det vil de gøre i håbet om at hente den engelske spiller, Jack Wilshere, hvis kontrakt med London klubben løber ud til sommer.

The Toffees er blevet interesseret i midtbanespilleren lige midt i det hele, men altså Everton er klar  til give hele 80 millioner kroner til den tidligere engelske landsholdsspiller, hvis han altså ønsker at skifte til den engelske midterklub fra Merseyside.

Den engelske avis the Times skriver faktisk, at Wilshere er meget tilbøjelig til overveje tilbuddet, fordi han så endelig kan få den frihed og den rolle i en førsteholdstrup, som han selv mener han fortjener.

Wilsheres forhandling med Arsenal står lige nu stiller, og det betyder, at han faktisk har ret til at forlade hovedstadsklubben helt og særdeles gratis til sommer, når transfervinduet igen åbner.

Det forlyder dog, at hvis Wilshere ønsker at blive i klubben, skal han acceptere en betydelig lønnedgang på omkring 300 000 kroner. For Wenger og co. vil angiveligt meget gerne beholde den engelske midtbanespiller, der er kommet ind i varmen i Arsenal igen efter han var udlejet til Bournemouth i sidste sæson.

Everton har dog lige nu overtaget favoritrollen til at hente den 26-årige familiefar efter både West Ham og Sampdoria har været interesseret i den centrale midtbanespiller i længere tid ad gangen.

West ham er et af de hold, der scorer meget få mål i ligaen, hvorfor de faktisk godt kunne bruge en nye offensiv forstærkning i form af Jack Wilshere, der kunne forstærke det middelmådige London hold.