Belgisk Anderlecht-talent rygtes endnu engang væk. Er Goodison Park det rigtige sted, for belgieren, til at folde vingerne ud?

Af Lasse D. Drescher

Liverpoolecho skriver at Evertons hollandske træner, Ronald Koeman, har stor interesse i at hente et talent til Goodison Park. Talentet finder vi hos den belgiske storklub Anderlecht. Det er en 19-årig belgisk midtbanespiller, som Koeman skulle have stor interesse i.

(Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Det er Youri Tielemans som er et velkendt talent inde for fodboldverden. Tielemans har for Anderlecht lavet 14 mål i løbet af de 34 kampe han har spillet for Anderlecht, i den nuværende sæson.

Liverpoolecho skriver samtidig at Tielemans skulle have udtalt, at et skifte til Everton ville være et godt step. Ronald Koeman fokuserer nemlig meget på at udvikle unge spillere, det gjorde han både hos Southampton og nu igen hos Everton.

Tielemans kan derfor ifølge mediet, få et rigtig godt ophold på Goodison Park, hvor han lige kan udvikle sig det sidste, inden at han formentlig kan skifte til en af verdens største klubber på et tidspunkt. Det forventes at Everton-skiftet kan blive brugt som et slags springbræt.

Læs også: PSG uden Zlatan – Who cares – 4-0 over svage Barca