Everton er i disse timer meget opsatte på at hente en angriber. De har angiveligt et godt øje til en af Manchester Uniteds tidligere spillere. Men han er bestemt ikke helt billig. 

Everton overvejer i følge flere kilder at byde hele 500 millioner kroner på Crystal Palace stjernen Wilfried Zaha. Dog skal de også ud og finde en ny venstre back før slutningen af denne måned.

Everton s nye manager Marco Silva er lige nu i gang med at forbedre sin trup forud for sæsonen på Goodison Park.

Silva erstattede Allardyce i sidste måned, men har stadig ikke hentet en ny spiller til klubben. Det er eftersigende klubbens sportsdirektør Marcel Brands, der leder transferpolitikken. Det er derfor usikkert, hvor meget Silva har at sige.

Lige nu rygtes hele otte Everton spillere væk. Derfor skal der også nogle den anden vej. Her er Zaha en god mulighed. En spiller, der kan blive Evertons dyreste såfremt Palace står ved deres vurdering af den tidligere Man Utd-spiller.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)g.

 

Zaha et godt, men dyrt bud

Englænderen, der også har rødder fra Elfenbenskysten forventes at være åben overfor at forlade Palace. Dog kommer Everton til at opleve stor konkurrence fra blandt andre Tottenham og Liverpool. Af udenlandske klubber meldes også Dortmund interesserede.

Everton er dog lige nu i gang med at forhandle med Barcelona om deres forsvarsspiller Yerry Mina. Det forventes at han kommer til at koste Premier League klubben omkring 200 millioner kroner.

Goal.com kan dog også afsløre, at Everton har intet mindre end seks spillere på deres ønskeliste til venstrebacken. En position, der gentagne gange var et problem for klubben i sidste sæson.

Celtics Kieran Tierney har længe været rygtet væk fra Skotland. Her er det  netop Everton, der venter på ham. Dog koster han hele 250 millioner kroner. Det er mange penge for en relativt uprøvet forsvarsspiller i Premier League.

Det har betydet, at the Blues er begyndt at overveje andre spillere. Op er kommet navne som Jordan Lukaku fra Lazio. Hertha Berlins Marvin Plattenhardt og Inter Milans Dalbert Henrique.

.