I dag er det mandag og det betyder for mange, at endnu en ny skole- eller arbejdsuge starter. Det betyder dog også, at der har været spillet Premier League i weekenden og det er søndagens kamp mellem Manchester United og Everton der er interessant. Førnævnte mandskab smadrede nemlig det andet – Mourinho mener dog stadig, at Everton kan ende blandt de forreste 4 hold. 

Af David Paris 

I går tog træner Jose Mourinho i mod Everton hjemme på Old Trafford. En kamp, der på mange måder betød meget for begge mandskab. Den nye Everton-spiller Wayne Rooney vendte for første gang hjem til den røde del af Manchester, men oplevelsen skulle vise sig at være følelsesladet på mere end én måde. Everton tabte nemlig  kampen med hele 4-0 og skulle vise sig at være de svageste af mandskaberne.

Everton-manageren fortæller følgende om Mourinhos udtalelser: “Jeg læste United-programmet og hvad min kollega, Mourinho, sagde om, at når Everton bruger 140 millioner pund, og så de skal også ende i top fire. Undskyld. Hvis der er nogen i denne verden, der er udenfor fodboldverdenen og ser dette som noget realistisk for os, vær venlig at sig det højt. Vær realistisk. Jeg er ikke glad for, hvordan vi startede sæsonen, men vær venlig at realisere rigtigt om Everton. Vi har brug for tid, men det er svært i fodbold.

“Du kan støtte spillernbe, give dem selvtillid, men stadig begynder vi at være bange. Måske er det normalt med nye spillere. Vi spillede mod Manchester City, United, Chelsea og Tottenham derhjemme, vi var bedre end dem – fire titelkonkurrencer – og med Europa League-spil i mellem på torsdag. Vi skal vinde.”