Evertons fans har i den seneste tid frygtet og forventet det værste. At deres stjerne angriber ikke forlænger hans kontrakt med klubben… Klubbens værste mareridt er blevet en realitet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Evertons manager Ronald Koeman har leveret de værst tænkelige nyheder for Evertons fans. De nyheder, de bare IKKE ville høre, fra managerens mund på torsdagens presse konference.

Hollænderen har indrømmet, at angriber Romelu Lukaku har sagt til ham, at han ikke vil indgå en ny aftale med klubben…

FBL-ENG-PR-EVERTON-LEICESTER

Den belgiske angriber, der meget gerne vil spille Champions League bold, vil angiveligt få omkring 1,4 millioner danske kroner, hvis han vælger at tage i mod den nye aftale. Men nu ser det ud til, at angriberen afslår aftalen til fordel for et klubskifte, når sæsonen er slut.

Det er blevet bredt kendt i de foregående par uger, at Lukakus tidligere klub, Chelsea, vil komme med et bud på bordet inden for et par uger. Angiveligt et bud på omtrent 650 millioner danske kroner, når sommertransfervinduet endnu en gang åbnes til sommer.

Koeman indrømmede: “Han fortalte mig, at han ikke vil skrive under på en ny kontrakt. Nej, jeg ved ikke hvor Lukaku vil tage hen. Måske skal jeg vente på, at Drogba ringer og fortæller hvor han tager hen.” fortalte Koeman grinende til pressen.

Lukaku kom til Stamford Bridge i 2011, men angriberen slog aldrig rigtig til i London. Derfor blev han hurtigt udlejet West Bromwich i sæsonen 12/13 – efter kun 10 kampe for Chelsea. Her spillede han en sæson, 35 kampe og 17 mål: ganske udmærket.

Sæsonen efter blev han udlejet til netop Everton, hvor han i den første sæson stod for 15 mål for “The Toffees”. 

FBL-ENG-PR-MAN UTD-EVERTON

Siden da har Everton købt belgieren, og han er herfra blevet et af de største angribere i Premier League. Han er en af de fem spillere, der har scoret 50 mål før de fyldte 23 år, og han blev den første til at score 80 før han fyldte 24.

Lige nu er han Europas topscorer, og angriberen fra Antwerpen har været en af sæsonens bedste…