Sæsonen lakker mod ende og de afslutningen skal til at tage en ende. Det gælder på ligaen, Champions League, Europa League og FA-Cuppen…hvor der spilles semifinaler i weekenden. 

AF KRISTIAN PARIS 

N’Golo Kante vs Dele Alli

Tottenham Hotspur v Chelsea - Premier League

Formentlig Player of the Year i år mod den formentlig kommende vinder af Young Player of the Year.

Dele Alli scorede et flot mål sidst de to hold mødtes på White Hart Lane i januar i år. Desuden har han været sensationel og en vigtig brik i Tottenhams succes i år.

I weekenden er han så oppe i mod en spiller, der ligeledes har spillet i en bomstærk sæson i år og bliver sammenlignet med Chelsea legenden Frank Lampard.

David Luiz vs Harry Kane

FBL-ENG-PR-CHELSEA-TOTTENHAM

Tottenhams talisman er, efter tid på bænken med skader osv, endelig tilbage, hvor han i sidste uge scorede hans mål nummer 20 i Premier League i år.
Desuden har Kane scoret hele tre mål i kun to FA Cup opgør i denne sæson, og hans form er formidabel. Det taler derfor meget for, at hun også i dette opgør laver en basse.

Derimod har Luiz også gang i en god sæson i år, og hans karakteristiske spilletid er igen blevet bragt til livs under Contes regeringstid i klubben.

Hvis brasilianeren kan holde Kane i skak, så er sejren godt på vej.

Eden Hazard vs Mousa Dembele

Belgium's national football team's playe

I sidste weekend holdt Mourinho Hazard nede som han aldrig er blevet holdt nede før. Konsekvensen var, at belgieren ikke var at se under hele opgøret, der blev tabt med 2-0.

Menn over hele sæsonen har Hazard været en vital brik i Contes succes, og hvis han stråler i weekenden, ja så er sejren godt på vej.

For Tottenham er Mousa Dembele det oplagte valg til at holde Hazard i skak, og han kender nok også kantens spilletid bedre en nogen anden. De kender jo hinanden fra landsholdet.