Champions League-finalen nærmer sig og spændingen stiger i takt med vi kommer tættere og tættere på dagen. Det kan være svært at bevare det fulde overblik og så stor en begivenhed og vi vil derfor gerne give en hjælpende hånd med på vejen.

Af David Paris

Hvad er det? 

Det er Champions League-finalen 2017. Det er den 62. europæiske finale nogensinde og den 25. siden man ændrede navnet til netop Champions League.

Hvem spiller? 

Det er Real Madrid fra Spanien mod Juventus fra Italien. En gentagelse af finalen fra 1998, hvor de to hold også mødte hinanden.

Hvornår er det? 

Kampen spilles lørdag d. 3 juni

Hvornår starter kampen? 

Kick-off er 20.45 dansk tid

Hvilken kanal bliver den sendt på?

Kampen kan sendt på TV3+ og også streames på viaplay.dk

Hvilket stadion spilles kampen på?

National Stadium of Wales, også kaldes Millennium Stadium, som ligger i den walisiske by Cardiff City.

Hvad koster en billet? 

På grund af renoveringer er det er kapaciteten af det førnævnte stadion faldet fra 74.000 til 66.000 tilskuere i år og kun 18.000 biletter blev frigivet til hver af de to holds fans. De fleste biletter er derfor allerede udsolgt, men skulle man have lyst til at se kampen live for enhver pris, så skal man lægge i omegnen af 8500 danske kroner.

Hvad er oddsene? 

Bookmakerne tror på Real Madrid og man får derfor pengene 2,5 gange igen, hvis man spiller på dem, mens italienerne giver et odds på 2,9 og et uafgjort resultat er værd 3,1. Har man lyst til at spille på den samlede vinder, kan man gøre det på danskespil.dk, hvor Real Madrid giver odds 1,8 og Juventus 2,0.