José Mourinho ses her til en pressekonference.  Foto: John Peters/Man Utd via Getty Images

José Mourinho ses her til en pressekonference. Foto: John Peters/Man Utd via Getty Images

José Mourinho har haft to ophold i Chelsea. Nu opholder han sig i stedet for hos Manchester United, der i morgen (søndag, red.) gæster Mourinhos gamle hjemmebane, Stamford Bridge. 

Af Emil Plovgaard

Mourinho er en af de første trænere, der er blevet fyret to gange hos den samme klub. Alligevel har han begge gange nydt stor opbakning fra fansene på Stamford Bridge, der ikke har ønsket den portugisiske træner afskediget.

I et interview med Sky Sports blev den succesfulde portugiser spurgt, om han en dag ville ønske at komme tilbage til Chelsea og Stamford Bridge:

“Jeg håber ikke, jeg nogensinde vender tilbage til Chelsea, for jeg ser gerne mig selv være træner for Manchester United i mange, mange år fremover.

Det betyder, at jeg forhåbentligt ikke vil finde en anden klub i Premier League.

Jeg håber ikke på en negativ reaktion fra Chelsea-fansene, selvom jeg nu er træner for Manchester United. Der er ikke nogen grund til en dårlig velkomst.

Efter et nederlag i Champions League på hjemmebane – jeg kan ikke huske, om det var mod FC Porto eller Dynamo Kiev – snakkede alle lige pludselig om en fyring, men fansene på Stamford Bridge sang mit navn i 90 minutter for at vise deres fulde støtte.

Jeg følte altid en massiv støtte, og jeg vi være taknemmelig for de minder vi sammen har uanset hvordan reaktionen i morgen bliver.”

Portugiseren påstår også i interviewet, at han gjorde nøjagtigt, hvad der blev forlangt af ham under sit andet ophold hos The Blues. 

“Hvis det havde stået til fansene, så var jeg stadig hos Chelsea. Jeg skulle bare have haft mere tid til at vende den dårlige stime.”

Chelsea er hjemme på Stamford Bridge værter mod Manchester United søndag kl 17.00. En kamp, du kan se direkte på TV 3 Sport 2 fra klokken 16.00.