Manchester City har været særdeles aktive denne sommer, med adskillige spillere, der både er kommet ind og ud døren i Manchester. Nu er endnu en spiller på vej ud. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester Citys midtbanespiller Fabian Delph forventes at komme til Premier League rivalerne, Stoke City, inden så længe. Transfervinduet lukker nemlig i om mindre end 24 timer: kl. 00:00 torsdag den 31-08-2017.

Men den tidligere engelske landsholdsspiller har afslået at skifte væk fra storklubben Manchester City. Han vil eftersigende blive i den blå trøje og kæmpe for en startplads på Pep Guardiolas mandskab.

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Et rygte, der kom frem tidligere på ugen, hævder, at City har tilbudt den engelske landsholdsspiller til London klubben Arsenal. Han skal indgå i en handel, der sender Arsenals kontraktrebel Alexis Sanchez den anden vej.
Men det vil Delph ikke… han vil blive i Manchester og kæmpe for sin plads.

Ifølge den britiske avis James Ducker fra avisen the Telegraph, har Delph stadig amibitoner om at bryde ind på Citys førstehold – selvom han altså ikke har spillet for klubben i denne sæson.

Delph fik, da han kom til City, aldrig rigtig etableret sig selv som en fast mand på holdet. Han kom til klubben fra Aston Villa i 2015, og har siden dengang kæmpet og gjort ved for at bryde igennem på klubbens førstehold. Dog er det mest blevet til en masse indskiftningsopgaver og bænkpladser.

Han fik sin internationel debut i 2014, da han imponerede for Aston Villa over en længere periode.

Nu vil City sælge ham- både for klubben skyld, men også for spilleren selv, der burde se det som en ny start; en mulighed for at kickstarte sin karriere i en ny klub.

Delph kom ind som indskifter i sæsonens første kamp i sejren over Brighton.