Liverpool er i gang med at forbedre deres trup frem mod den nye sæson. I håbet om at forbedre sidste sæsons resultater er træner Jurgen Klopp i gang på transfermarkedet. Han køber ind og nu vil en af hans nyindkøb, Fabinho, måske forsøge at hjælpe sin træner med at få endnu en spiller til Anfield. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

Den brasilianske landsholdspiller, Fabinho, har nemlig afsløret til offentligheden, at han vil forsøge at få Kylian Mbappe til at underskrive en kontrakt med The Reds som klubben også kaldes. Han vil simpelthen overbevise det kun 19-årige stortalent om at Liverpool er stedet.

Liverpool hentede for noget tid siden Fabinho i den franske Ligue 1-klub Monaco for 335 millioner kroner. Han spiller defensiv midtbane og kommer formentlig til at indgå  samarbejde med Jordan Henderson på Liverpool-midtbanen. Derudover har træner Klopp også sikret sig målmand Allison fra AS Roma og fløjspiller Xherdan Shaqiri fra nedrykkede Stoke City. Alle sammmen for fornuftige priser.

Har Liverpool råd til Mbappe?

Og nu kunne den næste i række blive den franske landsholdspiller Kylian Mbappe. I en alder af 19 år har angriberen allerede etableret sig på internationalt niveau. Under sommerens VM-slutrunde i Rusland var han fast mand på det franske landshold, der endte med at løfte VM-trofæet. Derudover har han scoret masser af mål i PSG-trøjen – og i forrige sæson lavede han hattrick i Champions League for Monaco.

Nu kunne hans næste arbejdsgiver blive Liverpool. Fabinho siger følgende: “Han har allerede sagt, at han vil blive i PSG i næste sæson. Men jeg vil alligevel forsøge. Jeg vil forsøge langsomt at overbevise ham om at komme til mig. Mbappe sendte mig en besked, hvor han lykønskede mig med skiftet til Liverpool. Og så skrev vi om VM-slutrunden. Så vi er i kontakt. Det kan måske lade sig gøre.”