Chelseas midtbanespiller Cesc Fabregas afviser blankt al kritikken af London-klubben og siger i stedet, at sæsonen overhovedet ikke har været dårlig, men hvad mener den spanske midtbanespiller egentlig det udsagn – for Chelsea er hverken med i kampen om Premier League-titlen eller i finalen i pokalturingen. Derudover så har klubben en svær kamp i Champions League mod Barcelona, hvor de spanske giganter er største favoritter til at gå videre.

Forud for Chelseas opgør mod Barcelona midtugen i første runde af Champions League-knock-ot-fasen, siger klubben midtbaneprofil og arkitekt Cesc Fabregas, der tidligere har spillet for netop Barcelona, at kritikken af klubben ikke er retfærdigt.

Fabregas ofte manden, der assisterer Hazard, Giroud og Willian, når de skal scores mål oppe foran
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images). 

The Blues, som klubben også kaldes, har i de sidste fire kampe tabt to gange – til Bournemouth og Watford, men er på seneste kommet på rette spor igen med sejre over Watford og Hull City.

Men selvom Chelsea i sidste sæson vandt Premier League, så mener Fabregas ikke, at kritikken er berettiget. Han siger:

“Det synes jeg ikke for at være ærlig. Vi spillere har ikke været påvirket at kritikken ude fra. Vi er alle professionelle spillere. Vi er vant til pressen og spekulationerne om vores præstationer og vores resulter. Vi spiller for en stor klub, der er med helt fremme og defor er det naturligt, men jeg synes alligevel ikke, at den kritik, der har været, har været fair.”

“Vi kom til semifinalen i Carabao Cuppen. Kigger man på sæsonen indtil videre, så kan man ikke sige, at den har været dårligere eller bedre. Det er en gennemsnitlig sæson indtil videre. Men selvfølgelig kan du altid kalde det, hvad du vil – og det der er trofæer, for det er det man kan se med det blotte øje.”