GettyImages-491143958

Radamel Falcao som for tiden befinder sig hos Chelsea i det kolde London har langt til spilletid, for både skader, trænere og medspillere har holdt colombianeren fra en startplads hos The Blues. 

Radamel Falcao er for tiden lånt ud fra Ligue 1 klubben Monaco til Premier League klubben Chelsea, men grundet manglende held og underpræstationer har den tidligere måltyv ikke fundet formen i det engelske. Det rygtes derfor nu at angriberen kan være på vej væk fra Chelsea for atter at ramme den anden side af Atlanten.

Falcao har ikke optrådt for The Blues siden oktober, hvor han pådrog sig en lår skade. Det får nu rygterne til at svirre, og det forlyder fra Le Parisian at MSL-klubben Columbus Crew og Liga MX-klubben America skulle være interesserede i at hente colombianeren.

På de sociale medier viser angriberen dog imidlertidig, at han vil kæmpe sig tilbage i truppen og vinde sig en startplads på holdet.

“Jeg er sikker på at 2016 vil bringe mig meget godt.” Skriver Falcao. “Jeg arbejder hårdt med min skade. Hver dag kæmper jeg for at blive helt rask.”

“Jeg vil virkelig gerne være en del af holdet, så idéen er nu, at tage den tid det tager for at blive rask. Jeg vil tilbage på banen og score mål.”

Falcao har dog et stort stykke arbejde foran sig, hvis han vil finde tidligere sæsoners målform. Den tidligere måltyv er kun startet i en enkelt kamp for Chelsea, inden han i oktober pådrog sig skaden. Inden skaden blev det til 1 mål i 11 kampe af angriberen.