Monaco, og i særdeleshed Falcao, har været brandvarme i denne sæson, hvor man på bedste maner har tilegnet sig imponerende 18 point i syv kampe.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Bortset fra svipseren i sidste runde ude mod Nice, så har monegaskerne vundet samtlige kampe, de har spillet i denne sæson af Ligue 1.

Og især Falcao går det godt for. Colombianeren har nu bragt sig op på 11 mål i denne sæson i Ligue 1, hvilket må siges at være imponerende efter blot syv kampe.

Han scorede to gange i fredagens kamp mod Lille.

Stevan Jovetic fik også hul på bylden efter skiftet til Monaco. Han skiftede i løbet af sommeren fra Inter Milan, og fredag aften smaskede han den ind fra 20 meter til føringsmålet.

Rachid Ghezzal fordoblede føringen efter, at han svøbte bolden i nettet, da han omsatte Almamys Touré indlæg til et mål. Dermed stod den 2-0 til Monaco efter blot 30 minutters spil, og det var også stillingen ved pausen.

Falcao headede den ind til 3-0 kort efter pausen, og scorede efterfølgende på et straffespark.

Dermed er Falcao den første spiller i Europas top 5 ligaer, som scorer 10 mål i denne sæson.

Lilles træner, Marcelo Bielsa, er under gevaldigt pres efter kun én sejr i Ligue 1 indtil videre i denne sæson. Han ankom til den franske storklub denne sommer. Monaco er på andenpladsen takket være målforskellen, der er i Paris Saint Germains favør. Pariserne gæster søndag Montpellier.

Tidligere fredag aften scorede Mario Balotelli på straffespark, da Nice lavede et flot comeback, da de spillede 2-2 hjemme mod Angers efter at have været bagud nede med 0-2.

Angers førte 2-0 på grund af mål fra Mateo Pavlovic og Karl Toko Ekambi, men kort før pausen, i det 39. minut, åbnede Balotelli op for kampen, og sidenhen lavede Angers-spilleren Ismael Traore det udlignende selvmål.