Det er et uheldigt FCK-mandskab, der i denne sæson gør sig i Danmarks bedste række, Superligaen. I den hjemlige liga er det blevet til skuffende præstationer, men københavneren er dog kommet efter det på det seneste. I øjeblikket er man placeret på fjerdepladsen, som måske kan ende med at give adgang til Europa League, som man i denne sæson blev slået ud af Atlético Madrid i 1/16-finalerne.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Men selv om der var ændringer på vej, så må københavnerne endnu engang ty til Kleenex og andre remedier, som anvendes, når man bare er grædefærdig.

Klubbens førstemålmand, Robin Olsen, pådrog sig nemlig en skade, i forbindelse med onsdagens Superliga-udekamp mod Hobro. Den svenske målmand kommer ikke i kamp de næste par måneder, melder nyhedsbureauet, Ritzau.

Svenskeren er nemlig ude med en skulderskade i to måneder.

Skaden pådrog han sig i forbindelse med et fald i kampen mod Hobro. Nu venter der en operation. Endvidere kan han se frem til en pause på et par måneder, lyder det fra FC København på sin hjemmeside.

Læs også: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

– Vi føler alle med Robin, som nu står foran den her den skadespause. Vi ved, at det er et vigtigt forår for ham både i FCK og for det svenske landshold med VM som det store mål til sommer, siger træner Ståle Solbakken.

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe Robin til at blive hurtigt klar, så han igen kan bidrage for FCK og beholde sin chance for at komme med til VM.

Nu kan den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen se frem til at vogte buret for FCK i den kommende tid.

– I FCK har vi et stærkt målmandsteam, og vi har ubetinget tillid til, at Stephan Andersen kan tage over i målet og levere på det meget høje niveau, han altid har gjort i FCK, lyder det fra Ståle Solbakken.