En mystisk og virkelig sjov og mærkværdig historie har set dagens lys, og går i disse dage viralt på diverse sociale medier. Det handler om en fan, der, forud for det berømte derby mellem Celtic og Rangers, eftersigende rev sine billetter, som havde kostet omkring 4000 danske kroner. 

Af David Paris 

En bizar historie i Skotland er gået viralt, og det er i sandhed en historie der fortjener opmærksomhed fra befolkningen. I søndags mødte Rangers, på hjemmebane, Celtic, i den skotske pokalturnering. Af den grund kunne kampe ikke ende uafgjort, da en vinder skulle findes. Det hele blev afgjort på straffespark efter 2-2 i den ordinære spilletid. Hjemmeholdet Rangers trak det længste strå til stor glæde for hjemmeholdets fans.

Denne specielle historie, som er grundlag for denne artikel, handler om en Rangers-fan forud for dette legendariske opgør søndag eftermiddag. Denne fan hævder nemlig, på en Twitter-konto ved navn lloydcross55, at han har brugt 400 pund på to billetter til denne kamp, hvilket svarer til omkring 4000 danske kroner.

Det underlige er her, at Twitter-brugeren på trods af den høje pris, vælger at rive sine billetter i stykker… Se selv Twitter-opslaget og de efterfølgende kommentarer og giv os gerne din egen fortolkning på statusopdateringen i kommentarfeltet på facebook.

twitter

twitter 2

Læs også: Fra helvede til himmel på fire år – Legendarisk storklub er tilbage igen

Læs også: Svipser: Celtic-træner og fansene er utilfredse med Erik Sviatchenkos kommentar