Sæsonen er ved at gå på hæld, og det betyder at klubberne er ved at forberede sig til næste sæson. Ligaerne nærmer sig deres slutpunkt og sæsonens vindere og tabere skal udpeges og vælges. Vi tager et kig på Ligue 1 her.

AF KRISTIAN PARIS 

Paris Saint Germains profilerede topspiller og angriber Edison Cavani er blevet nomineret til Ligue 1′ Sæsonens spiller award, mens Monacos ditto Kylian Mbappe fører ræset om kampen for Sæsonens bedste unge spiller. Det bekræfter UNFP. 

Cavani, der er netop er fyldt 30 år har i denne sæson i alle turneringer scoret imponerende 45 mål i lige så mange kampe, ligesom han også har assisteret til fire mål i PSGs kamp for at slå udfordrerne fra AS Monaco, der også ligger lunt i svinget til at hive Ligue 1 titlen med hjem.

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-MONTPELLIER

Mange troede i sommers, da Zlatan forlod den franske hovedstad, at Cavani ville have problemer med at score og mål og fortsætte på samme niveau, men den uruguaynske landsholdsspiller har på trods af det fortsat sit gode spil, og fraværet af den nuværende Manchester United angriber er ikke til at se.

Sammen med Cavani er Ligue 1 stjernerne Marco Verratti, Bernardo Silva og Alexandre Lacazette og nomineret til årets pris, men Cavani må dog siges at være den største favorit.

Udfordreren  Lacazette har scoret hele 24 mål i 27 kampe for Lyon i denne sæson i ligaen, mens Verratti og Bernando Silva har leveret solide præstationer på midtbanen for henholdvis PSG og Monaco.

Modsat skal der også kåres en sæsonens unge spiller i ligaen. Her er er Monacos sensationelle unge angriber Mbappe én af favoritterne. Den unge franskmand har præsteret eminent i denne sæson, hvor han har scoret hele 23 mål i kun 37 kampe i alle turneringer.
Præstationer har der fået alverdens store klubber til at rette mod blikket Ligue 1, Monaco og Mbappe.

De andre, der også er nomineret er teenagerne Thomas Lemar (Monaco), Wylan Cyprien (Nice) og Adrien Rabiot fra PSG.