De to FC Barcelona-spillere André Gomes og Paco Alcacer rygtes ifølge spansk medie væk, fra den spanske storklub. Det har ikke ligefrem været et succesfuldt skifte, for de to spillere til Camp Nou.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver at der er to spiller som formentlig forlader FC Barcelona, i løbet af januar. Det er den portugisiske midtbanespiller André Gomes og den spanske angriber Paco Alcacer som der er tale om.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Det er Premier League-storklubben Tottenham Hotspurs, som har vist stor interesse i den 24-årige midtbanespiller André Gomes. Der meldes dog ikke noget om hvilken klub der kunne have interesse, i den 24-årige spanske angriber Paco Alcacer.

De to spillere har ikke ligefrem været billige, og derfor har FC Barcelona stor interesse i at sikre sig så mange penge som muligt på salg af de to spillere. De to spillere har ifølge det spanske medie ikke slået igennem, og det er derfor de forsøger at få solgt de to spillere.

Mon ikke FC Barcelona har forstærkninger i kikkerten?

Om der så skal hentes andre spillere ind i løbet af januar, nævner det spanske medie intet om. Men mon ikke en klub som FC Barcelona de altid har nogle store spillere, i kikkerten.

Læs også: Genoa-talent rygtes mod europæiske storklubber