Kostas Manolas regnes for at være den bedste midtstopper, som italiensk fodbold pt. råder over. Derfor har han også tiltrukket sig interesse fra blandt andet FC Barcelona.

Kostas Manolas i duel med Real Madrids Cristiano Ronaldo. (Photo: Getty Images)

Kostas Manolas i duel med Real Madrids Cristiano Ronaldo. (Photo: Getty Images)

Den græske landsholdsspiller er angiveligt på en liste over spillere, som den spanske storklub har valgt at følge meget nøje.

Ifølge sport-english.com har Barcelona også fået en købsoption på Manolas, da man i sommers lånte Thomas Vermaelen ud til Roma.

Men i stedet for at gå efter Manolas i sommers, valgte man at gå efter Samuel Umtiti i Lyon. Det har den catalanske klub efter sigende fortrudt, og derfor jagter man med lys og lygte Roma-spilleren.

Adskillige Premier League-klubber var i sommers interesseret i at hente Roma-stjernen, men Roma ville ikke sælge. Dog skriver det engelske medie, at Manolas selv gerne vil til Barcelona, og har i adskillige interviews udtalt, at han ville elske at komme til FC Barcelona.

Derfor kan Roma blive mødt med alvorligt pres fra Manolos, hvis man beslutter sig for igen at holde på den erfarne forsvarsspiller, der har en markedspris på cirka 25 millioner euro.