FC Barcelona henter ifølge mediet Sport, en ny forsvarsspiller til klubben. Dog skifter den 22-årige forsvarsspiller først til klubben, efter at VM-slutrunden 2018 i Rusland er blevet spillet.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sport skriver at FC Barcelona er tæt på at sikre sig en ny spiller. Det er den 22-årige columbianske midterforsvar Yerry Mina som til dagligt optræder for det brasilianske hold Palmeiras, som nu rygtes mod FC Barcelona.

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Dog vil Palmeiras-midtstopperen først skifte til FC Barcelona efter VM-slutrunden 2018 i Rusland. Hvorfor afsløre mediet intet om, men de to klubber skulle være nået til enighed om prisen på columbianeren.

Har FC Barcelona handlet godt ind?

FC Barcelona skal ifølge mediet betale omkring 75.000.000 kroner, for at sikre sig den 22-årige Yerry Mina. FC Barcelona skulle have haft interesse i at få Yerry Mina til klubben hurtigst muligt, men samtidig meldes det at Barcelona lader Palmeiras beholde Mina en sæson mere.

Det er så derfor at den 22-årige columbianske midterforsvar først officielt skifter til FC Barcelona efter VM-slutrunden i 2018.

Læs også: Den bedste spiller fra Premier League i FIFA 18 – så vild er han