Schalke-profilen Leon Goretzka rygtes væk fra den tyske klub, og der er stor interesse fra La Liga-storklubben FC Barcelona. 

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver at FC Barcelona jagter midtbanespiller, som en solid tilføjelse til midtbanen. Det er den 22-årige tyske midtbanespiller Leon Goretzka som rygtes væk fra Bundesligaen, og mod La Liga-storklubben.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Den tyske Schalke-profil har tidligere været rygtet mod FC Barcelona, og andre europæiske storklubber. Det meldes ifølge mediet at FC Barcelona også skulle være klar, med et bud som de forventes at sende mod Schalke i løbet af januar.

Leon Goretzkas kontrakt med Bundesliga-klubben udløber til sommer, og derfor skal der findes en løsning. Enten skal Goretzka sælges ellers kan tyskeren understrege en kontraktforlængelse med Schalke 04.

Dog har der været skrevet flere gange, at Leon Goretzka ikke har vist stor lyst for at underskrive en forlængelse. Derfor står det rimelig klart at den 22-årige tysker, har planer om at forlade Schalke og skrive under med en anden klub.

FC Barcelona er uden tvivl en storklub, hvor den tyske midtbanespiller kan udvikle sig meget. Men det spanske medie understreger samtidig, at det så kræver, at Leon Goretzka får godt med spilletid såfremt han vil udvikle sig meget.

Mundo Deportivo skriver at prisen på Leon Goretzka meldes at være på, omkring 350.000.000 kroner. Den pris forventes dog godt at kunne stige. Det forventes at ske hvis FC Barcelona møder konkurrence, i jagten på Leon Goretzka.

Hvad ville være bedst for FC Barcelona?

Det spanske medie skriver samtidig at såfremt Schalke ikke tager imod buddet fra FC Barcelona, kan Goretzka måske hentes gratis til sommer. Eftersom at Leon Goretzka ikke vil underskrive en forlængelse med Schalke.

Det må derfor understreges at det ville være bedst for FC Barcelona, at sikre sig Goretzka på en fri transfer.

Læs også: Neymar er utilfreds i PSG: Derfor er han sur på Emery