Den velspillende Nice-profil Jean Serri har i en længere periode været rygtet mod den spanske gigant FC Barcelona. Det meldes nu at FC Barcelona skulle være klar, til at forsøge igen når januars transfervindue åbner op.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Nice-midtbanespiller Jean Serri, har i en lang periode været rygtet væk fra den franske klub. Det er fortsat den spanske gigant FC Barcelona, som viser stor interesse i Nice-midtbanespilleren.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Det spanske medie Marca skriver at FC Barcelona skulle stå klar, til at forsøge at sikre sig Jean Serri i januar. Det meldes at Nice-profilen formentlig vil koste omkring 300.000.000 kroner, at hente væk fra den franske klub.

FC Barcelona har tidligere forsøgt at hente den 26-årige Nice-midtbanespiller til Camp Nou. Men de to klubber nåede ikke frem til nogen handel, og derfor må FC Barcelona forsøge igen hvis de altså ønsker at hente Serri til klubben.

Hvor spiller midtbanespilleren efter januars transfervindue?

Det spanske medie Marca skriver samtidig at Nice-profilen har kontrakt med den franske klub frem til sommeren 2019. Derfor er fremtiden sikker for Jean Serri, men om han fortsætter i Frankrig eller Spanien ved vi først efter januar.

Læs også: Kontaktforlængelse under opsejling: Real Madrid-stjerne tæt på forlængelse