goalkeeper Marc-Andre Ter Stegen of FC Barcelona during the UEFA Champions League match between Bayer 04 Leverkusen and FC Barcelona on December 9, 2015 at the BayArena in Leverkusen, Germany.(Photo by VI Images via Getty Images)

Liverpool har i den seneste tid haft lidt problemer på målmandsposten. Man solgte i 2014 spannske José Reina til Bayern München, og hentede så Sunderlands Simon Mignolet, som havde vist flotte takter for Sunderland. Idag har Mignolet svært ved at fastholde pladsen som førstemålmand, og har i denne sæson lukket 24 mål ind blot i Premier League.

Klopp og Liverpool vil derfor gerne styrke målmandsposten og ifølge Daily Mirror så er Liverpool stærkt interesseret i Marc-Andre Ter Stegen fra FC Barcelona. Ter stegen er på nuværende tidspunkt andet valg hos FC Barcelona, og spiller kun Champions League og diverse cup kampe.

Jürgen Klopp og Liverpool er ifølge Daily Mirror villig til at betale omkring 100.000.000 kroner for FC Barcelonas 2. målman, men i følge Daily Mirror så er FC Barcelona ikke parat til at lade Ter Stegen gå for mindre end 200.000.000 kroner.

Hvis FC Barcelona får solgt Ter Stegen til 200.000.000  kroner, så er det så vidt fodboldspilleren.dk er informeret den dyreste 2. målmand, der nogensinde er blevet solgt.

Læs også: Arsenal klar med 425.000.000 kroner for Bundesliga angriber