Gang på gang har vi i denne sæson set FC Barcelona brilliere og med en sejr på 4 mål over ærkerivalen Real Madrid og så endda på udebane, så var der ingen ende for hvad klubben kunne præstere – sådan havde mange fans det i hvert fald.

Men der er kommet ridser i lakken særligt efter Neymar har været ude med en skade og det trods at Lionel Messi er kommet tilbage efter en længere skadesperiode.

What goes up – Must come down

Ja okay nu har Barcelona ikke tabt nogle kampe på det sidste, men katalanerne har kun klaret uafgjort i 3 kampe i træk, og det mod modstandere som de bør slå på en dårlig dag. I dag blev værket kronet i La Liga, hvor FC Barcelona hjemme tog imod Deportivo La Coruna, og kom foran med 2 mål blandt andet et flot frisparksmål af Messi. I kampens sidste 15 minutter tog kampen dog en noget uventet drejning, og Deportivo reducerede og udlignede 4 minutter før ordinær spilletids slut.

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 12: Alex Bergantinos of RC Deportivo La Coruna celebrates after scoring his team's second goal during the La Liga match between FC Barcelona and RC Deportivo La Coruna at Camp Nou on December 12, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Alex Bergantinos fra Deportivo La Coruna fejrer at have scoret holdets andet mål (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

3 uafgjorte kampe i streg for FC Barcelona, der ellers har virket komplet usårlige i denne sæson. Måske har FC Barcelona brug for en vinterpause, og en snak om at selv mindre gode klubber skal tages seriøst. Disse 3 uafgjorte kampe har i hvert fald givet nogle ridser i lakken på en ellers fantastisk efterårssæson.

Læs også:

Maradonas vilde udtalelser
Bedste indendørs hold nogensinde – stjernerne er førstevælger