Ifølge den spanske avis SPORT er FC Barcelona interesserede i to franske spillere fra Ligue 1. Catalanerne har angiveligt sendt adskillige spejdere for at holde øje med de to spillere.

(Photo by Manuel Queimadelos/Getty Images).

FC Barcelona er eftersigende meget interesserede i at hente den unge offensive midtbanespiller fra Marseille, Maxime Lopez, til klubben. Lopez er fra Marseilles fodboldakademi og har i den nuværende sæson virkelig fået slået sit navn fast i den franske Ligue 1. Den 19-årige midtbanespiller har spillet 14 kampe for Marseille og scoret et mål.

Ifølge den spanske avis SPORT har FC Barcelona fulgt Maxime Lopez i flere måneder og især i de sidste par uger har interessen været opadgående.

Også på jagt efter Monaco-spiller

Den spanske storklub skulle angiveligt have været til stede til den franske storkamp mellem Marseille og Monaco tidligere på måneden. Her skulle FC Barcelona kigge nærmere på Maxime Lopez, men spanierne var ligeledes lune på Monaco-spilleren Djibrill Sidebé.

Sidebé er en 24-årig fransk højreback, der ligeledes kan benyttes i venstre side. Begge spillere skulle have imponeret FC Barcelona, men ifølge den spanske avis, vil de to franskmænd ikke være aktuelle i det nuværende transfervindue. Derimod skulle de indgå i sommerens vindue.