Den velspillende FC Barcelona-profil Gerard Piqué rygtes ifølge italiensk medie væk fra FC Barcelona. Der er stor interesse i Gerard Piqué fra de to italienske storklubber Inter Milan og Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er interesse i FC Barcelona-profilen Gerard Piqué. Den 30-årige spanske forsvarsspiller har ifølge mediet tilspillet sig interesse fra Juventus og Inter Milan.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Gerard Piqué har længe været betragtet som en af verdens bedste forsvarsspillere. Den spanske stopper har kontraktudløb med FC Barcelona i 2019. De to italienske storklubber har interesse i at sikre sig Piqué for et lavere beløb.

Den 30-årige Gerard Piqué er ifølge det italienske medie ikke så gode venner med ledelsen hos FC Barcelona, ligesom nogle af de andre FC Barcelona-spillere. Derfor er der meget tvivl om Piqué egentlig vil forlænge med FC Barcelona.

Får Piqué samme skæbne som Dani Alves?

Juventus formåede sidste sommer at sikre sig den tidligere FC Barcelona-profil Dani Alves, på en fri transfer. Den brasilianske back var en stor styrke for Juventus, og i denne sæson spiller Alves for Ligue 1-giganten Paris Saint-Germain.

Læs også: Wenger taler ud: Derfor var det hårdere at miste Gibbs fremfor Chamberlain