Den velspillende Arsenal-stjerne Hector Bellerin rygtes endnu engang tilbage, til hans tidligere klub. Bellerin spillede for år tilbage, hos den catalanske storklub FC Barcelona.

Af Lasse D. Drescher

Den velspillende Arsenal-stjerne Hector Bellerin rygtes endnu engang tilbage til FC Barcelona, hvor Bellerin tilbragte nogle år hos. Det er det spanske medie Sport, som breaker historien med at Barcelona skulle have interesse i at hente den spanske back tilbage til spansk fodbold.

(Photo: Getty Images)

FC Barcelona har i en længere periode vist interesse i deres tidligere spiller Bellerin. Nu vil FC Barcelona ifølge det spanske medie forsøge, at hente Bellerin til klubben igen. FC Barcelonas foretrukne højreback Aleix Vidal er langtidsskadet, og derfor er den catalanske klub på udkig efter en forstærkning.

Bliver Arsenal-stjernen hentet tilbage til den catalanske storklub?

Det store spanske medie skriver at FC Barcelona skulle være klar til at byde omkring 340.000.000 kroner, i håbet om at de kan sikre sig den velspillende 21-årige Hector Bellerin. Sport understreger dog at Bellerin tidligere har udtalt at han er glad for at være hos Arsenal, og ikke vil forlade klubben foreløbig.

Læs også: Forbundet har taget kontakt: Tottenhams midtbaneprofil skifter til det spanske landshold