Den velspillende Liverpool-stjerne Philippe Coutinho har i en lang periode været rygtet væk, fra den engelske storklub. Der er fortsat stor interesse i Coutinho, fra den spanske storklub FC Barcelona. 

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-stjernen Phillippe Coutinho rygtes endnu engang væk, fra den engelske storklub. Der er fortsat stor interesse i den brasilianske kreatør, fra den spanske storklub FC Barcelona. Det forventes at FC Barcelona er klar, når januars transfervindue åbner.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det engelske medie FourFourTwo skriver at Liverpool krævede omkring 1.665.000.000 kroner for Coutinho, på den sidste dag af transfermarkedet. Det forventes dog at Liverpool efterhånden er gået ned i pris, melder det engelske medie.

Det forventes at FC Barcelona vil stå klar med omkring 1.000.000.000 kroner, når januars transfervindue åbner op. FC Barcelona-direktøren Albert Soler har udtalt sig til det engelske medie.

Albert Soler har udtalt følgende til FourFourTwo:

“Vi er klar til at hente Coutinho til klubben, når transfervinduet åbner op igen. Vi skal dog være kloge, og ikke kun hente spillere ind. Hvis vi skal hente spillere til klubben, må vi også sende nogle væk fra klubben.

Vi må ikke glemme prisen Neymar blev købt for. Efter skat modtog vi omkring 1.550.000.000 kroner for salget. Den indkomst skal bruges til en forbedring af holdet.”

Phillippe Coutinho har siden ankomsten til Premier League-storklubben Liverpool i 2013. Overrasket alt og aldet, og han har været super velspillende. Det virker lidt som om at alt bare går bedre og bedre, for den 25-årige brasilianer.

Coutinho har uden tvivl været en af Liverpools absolut vigtigste spillere, i løbet af de seneste par sæsoner. Der er dog stor tvivl om hvor Phillippe Coutinho egentlig ønsker at spille, men det meldes samtidig at han er glad for at spille for Liverpool.

Læs også: Skræmmende: Real Madrid vil bytte tre stjerner for Harry Kane