F.C. København og Lyngby tørnede sammen i Superligaens enlige lørdagskamp. Det skulle gå hen og blive en god dag på kontoret for hovedstadsklubben.

COPENHAGEN, DENMARK - JULY 16: Action from the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and Lyngby BK at Telia Parken Stadium on July 16, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

COPENHAGEN, DENMARK – JULY 16: Action from the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and Lyngby BK at Telia Parken Stadium on July 16, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Det blev et tændt opgør, hvilket også kunne ses på kortuddelingen. Blot 30 sekunder inde i kampen modtog Michael Lumb kampens første gule kort.

Efter 13 minutters spil faldt en stor chance til F.C. København, som Lyngby reddede ved hjælp af målmand Jesper Hansen og forsvarsspilleren Thomas Sørensen.

Erik Johansson, som var med Sverige under EM og spillede samtlige tre kampe, bidrog med sin stærke fysik, selv om han ikke havde særlig meget at lave denne lørdag.

Det var en kamp med mange fysiske dueller, og efter 14 minutters spil modtog Benjamin Verbic et gult kort.

12 minutter før pause kunne Youssef Toutouh score til 1-0 for københavnerne på oplæg af Peter Ankersen.

I anden halvleg fortsatte FCK’s dominans fra anden halvleg, og i minut nummer 52 kunne Benjamin Verbic fordoble føringen.

To minutter efter målet til 2-0 header Federico Santander den ned til Thomas Delaney, og så blev stillingen 3-0. Ikke den start på Superligaen, Lyngby havde håbet på.

En halv time før slutfløjt skiftede Lyngby Mikkel Rygaard og Emil Larsen ind, og dermed satsede Lyngby markant i den offensive del af spillet, og ville forsøge at ændre det, der kunne komme til at ligne en grum affære for De Kongeblå.

Selvsamme Rygaard måtte dog udgå efter blot to minutter på banen, da han fik serveret en ordentlig kæberasler af sine modstandere.

Med fem minutter igen blev Benjamin Verbic kåret til Man of the Match af de fremmødte tilskuere på stadion.

Meget mere skete der ikke i den kamp, og F.C. København kan derfor se sig tilfredse med en sejr på 3-0 i deres første kamp i den nye udgave af Superligaen.