FC Midtjylland har fået en sublim start på sæsonen i dette års Superliga. Holdet fra Heden ligger nemlig placeret på en andenplads med 12 point efter seks kampe. Det gode humør i truppen har nu bredt sig til træningsbanerne, hvor FC Midtjylland i sidste uge forberedte sig til weekendens kamp mod OB, som efterfølgende blev vundet med 2-0 på to mål af den norske angriber, Alexander Sørloth, som sænkede fynboerne på 12 minutter.

23-09-2012: Superliga FCK vs. Silkeborg IF – Keeper Lasse Heinze, Silkeborg IF. © Lars Rønbøg / Frontzonesport (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Af: Emil Plovgaard

I et spil ‘Rondo’, forud for weekendens kamp mod OB,  forberedte FC Midtjylland-spillerne sig til kampen på Fyn. Det var dog ikke kun hårdt arbejde og streng disciplin, der blev talt om efter træningen i Ikast, hvor FC Midtjyllands træningsbaner ligger.

LÆS OGSÅ: Wenger: Vi køber ikke flere spillere, før dette sker

Nej, der blev derimod talt om ungdomsspilleren Andreas Poulsens tunnel på Lasse Heinze, der fik holdkammeraterne til at bryde sammen af grin – i det hele taget en sjov video.

Offeret, Lasse Heinze, har dog ekstra meget at grine af. Foruden at blive rullet rundt med af en af klubbens ungdomsspillere er han også en del af det trænerteam i klubben, der oplærer klubbens målmænd. Som han selv siger det, så har han verdens næstbedste job – men mon også han tænkte det i det sekund, han blev udstillet for offentlig skue til træningen?

I videoen nedenfor kan du se hvordan det gik til, da FC Midtjyllands unge spiller Andreas Poulsen rundbarberede den tidligere førsteholdsmålmand i klubben, Lasse Heinze.

 

Heinze havde en noget skadesramt karriere, og var ofte mærket af dette. Derfor blev potentialet aldrig rigtig opnået. Foruden FC Midtjylland spillede han også for de midtjyske rivaler fra Silkeborg IF, mens det også blev en tur til de norske fjelde, da han i 2015 var lejet ud til Sarpsborg 08 i Tippeligaen.

LÆS OGSÅ: Her er den mest scorende spiller under en Tottenham-kamp på Wembley – og det er ikke ham, du tror…